Nyt fra Regional Udvikling i Erhvervsstyrelsen - september 2016

56 mio. kr. til bæredygtig, grøn byudvikling

Bæredygtig byudvikling illustration .

Netop nu kan kommuner med byer på over 30.000 indbyggere søge om at få del i 56 mio. kr. i EU-medfinansiering til bæredygtig, grøn byudvikling. Effekten af indsatsen skal være flere innovative SMV'er og reduktion af energiforbruget i byerne via 'smarte' og bæredygtige løsninger på byernes miljømæssige udfordringer.

Ansøgningsfristen er den 6. januar 2017.

Læs mere om den aktuelle ansøgningsrunde i ansøgningsmaterialet ›

EU's Socialfond investerer 10 mio. kr. i e-handel og digitalisering

150 små og mellemstore virksomheder får styrket deres digitale kompetencer og brug af e-handel med det nye, landsdækkende initiativ Digital vækstkultur i SMV'er.

Erhvervsakademi Lillebælt er lead partner på projektet, der gennemføres sammen med andre erhvervsakademier, Professionshøjskolen UCN, innovationsnetværk og erhvervsorganisationer.

Initiativet medfinansieres af EU's Socialfond.

Læs pressemeddelelsen om Digital vækstkultur i SMV'er ›
. ehandel

Konference om grønne strukturfondsmuligheder fredag den 4. november 2016

Reserver allerede nu fredag den 4. november 2016, hvor vi holder konference om energi- og ressourceeffektive SMV'er i HUSET Konferencecenter i Middelfart.

Glæd jer til et spændende program med blandt andet cases og workshops.

Det endelige program og link til tilmelding offentliggøres på regionalt.dk i starten af oktober.

effektkæde_regionalfonden3