Nyt fra Regional Udvikling i Erhvervsstyrelsen - juni 2016

Ny online-publikation: Viden skaber vækst

EU's strukturfonde, Regionalfonden og Socialfonden, investerer årligt i at skabe vækst og beskæftigelse i små og mellemstore virksomheder i hele Danmark.

I en netop udkommet artikelsamling deler tidligere projektdeltagere ud af deres positive erfaringer med at deltage i strukturfondsprojekter.

Læs de inspirerende beretninger fra tidligere projektdeltagere i vores nye publikation ›
. Forside til viden skaber vaekst

Mod på at deltage i et strukturfondsprojekt?

Pjeceforside 2014-2020 .

Vi håber, publikationen Viden skaber vækst vil åbne flere små og mellemstore virksomheders øjne for de muligheder, der er forbundet med at deltage i projekter med EU-medfinansiering.

Her kan du få overblik over mulighederne for EU-medfinansiering i 2014 - 2020 ›

Aktuelle strukturfondsprojekter i Danmark

I vores projektdatabase kan du finde aktuelle strukturfondsprojekter. Her kan du få resumé af de enkelte projekters aktiviteter og mål. Desuden finder du oplysninger om partnere, geografisk placering, kontaktperson og EU-medfinansiering.

Du kan vælge at søge projekterne vist på liste eller på det interaktive kort.

Se aktuelle strukturfondsprojekter på kort eller liste ›
. Banner til projektkatalog